God basal opskrift på vildtfold der er velegnet ved tilberedning af supper, saucer, mørke ragouter og kraftige gryderetter, eksempelvis rødvinssauce og pebersauce.
Læs mere »Blog Archives
Skaldyrsfond
bEt herligt pift til en god skaldyrsovs eller fiskesovs, og er helt klar værd selv at kaste sig i lag med.
Læs mere »Lys fond/bouillon
En velsmagende lys fond der blandt andet kan bruges i Veloute sovsen. Nem at lave, og kraft- og smagsfuld.
Læs mere »Kyllingefond
God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens kan fryse resten, og bruge den på et senere tidspunkt, eventuelt til tarteletter med høns i asparges.
Læs mere »Kalkunfond
Opskrift på kalkunfond der kan bruges til de fleste retter med kalkun. Det kan godt betale sig, at lave sin egen fond fra bunden af, det kan smages. Du har mulighed for, at regulere smagen helt i den retning du kan lide.
Læs mere »Brun fond
Lækker opskrift på en gammeldags brun fond, der kan bruges som base i stort set alle former for brun sovs. Den kan snildt laves i store mængder og så fryses ned i mindre potioner så du altid har når du skal bruge.
Læs mere »Andefond
Lækker opskrift på andefond der passende kan bruges til den brune sovs juleaften, eller du kan vælge at bruge den til din vildt sovs til den forlorne hare.
Læs mere »