Blog Archives

Kyllingefrikadeller i ovn

Lækkert alternativ til normale frikadeller, disse er lidt mere fedt fattige, så derfor bliver disse krydret lidt ekstra, her bruger jeg hvidløg og persille, men man kunne også sagtens bruge andre ting, som for eksempel forårsløg, peberfrugter eller gulerødder.

Læs mere »

Græske frikadeller

God opskrift på en gang græske frikadeller. Kan serveres som en appetitvækker eller med tzatziki, græsk salsa og pita, eller med pasta for et fuldt måltid. De smager bedst ved stuetemperatur, og kan således sagtens laves i forvejen. Hvis du ikke er så glad for lam, kan de også laves med rent oksekød.

Læs mere »

Frikadeller med brun sovs

Gammel dansk opskrift på frikadeller med brun sovs, som vor mor lavede dem. Jeg plejer at lave mere end rigeligt, da de sagtens kan bruges dagen efter på et stykke rugbrød.

Læs mere »

Boller i selleri

En variant af den klassiske opskrift på boller i karry, her bliver sovsen blot lavet på selleri i stedet. Dette giver en noget med skarp kant i smagen på sovsen.

Læs mere »

Boller i karry

Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.

Læs mere »