Lækre gammeldags æbleskiver som vores bedsteforældre lavede dem. Her lavet på kærnemælk og natron, og er sådan jeg husker altid at have lavet dem.
Læs mere »Blog Archives
Æbleflæsk
Lækker opskrift på æbleflæsk, her lavet med bacon i tykke skiver fra slagteren, i stedet for det almindelige flæsk fra supermarkedet. Det giver retten et helt nyt pift. Beregn 2-3 skiver pr. person hvis det er til en frokost ret, lidt mere hvis det er til middag.
Læs mere »Risengrød til ris a l’amande – Lavet under dynen
Opskrift på den traditionelle risengrød, der bagefter kan bruges til ris a l’amande juleaften. Husk at lave rigeligt af den. Grøden kan med fordel laves aftenen før den skal bruges.
Læs mere »Flæskesteg med knasende sprøde svær og brun sovs
En god opskrift på flæskesteg med knasende sprøde svær. Kan serveres juleaften, men også gerne i de kolde vinter måneder.
Læs mere »Kirsebærsovs
En klassisk opskrift på kirsebærsovs, der er helt perfekt til julebordets ris à l’amande.
Læs mere »Pebernødder – hjemmelavede
Her i denne søde juletid præsenteres hermed en lækker opskrift på hjemmelavede pebernødder.
Læs mere »Hjemmelavede brændte mandler
Lækker opskrift på hjemmelavede brændte mandler til den søde juletid, eller bare når lysten melder sig
Læs mere »Brunede kartofler
Opskriften på de søde brune kartofler, som gerne serveres til andestegen og flæskesteget juleaften, men også gerne til en hakkebøf eller en gang ribbenssteg.
Læs mere »Andefond
Lækker opskrift på andefond der passende kan bruges til den brune sovs juleaften, eller du kan vælge at bruge den til din vildt sovs til den forlorne hare.
Læs mere »Marinerede sild, hjemmelavede
Marinerede sild hører til på det danske julebord, og her er en helt enkelt opskrift på hjemmelavede marinerede sild. Husk at det tager lang tid at lave en god marineret sild, så start derfor 3-4 dage før du skal bruge dem.
Læs mere »