Klassisk opskrift på dansk brun sovs som vores farmor lavede den. Der er mange måder at lave denne klassiske sovs på, men dette er den måde, som jeg lærte at lave sovsen på da jeg var knægt.
Læs mere »Blog Archives
Beurre Blanc
Klassisk opskrift på Beurre Blanc, eller den hvide smørsovs som den også kaldes. Tager ingen tid at lave og passer ferfekt til de fleste fiskeretter.
Læs mere »Bechamelsovs / Hvid sovs
En klassisk opbagt bechamelsovs, der kan bruges som grund til mange stort set alle af-arter af hvidsovs, det kan være persillesovs, ostesovs og mange andre.
Læs mere »Bearnaisesovs – sauce bearnaise
Dette er den klassiske opskrift på sauce bearnaise, eller bare bearnaisesovs på dansk. Hvis du først en gang har prøvet denne sovs, så går du aldrig tilbage til andet. “En æggeblomme, et skalotteløg, lidt hvidvinseddike med estragon. Det tager årevis før resultatet bliver perfekt… (Fernard Point, Ma Gastronomi).”
Læs mere »Barbecue sauce
Grillen skal snart hentes frem fra sit skjul igen, og så skal man til at grille. For at grille skal man helst have en rigtig god barbecue sauce til at krydre sit kød med, så det smager godt, og holder sig saftigt. Her er opskriften på en lækker og nem barbecue sauce, der passer perfekt en varm sommerdag. Sovsen kan …
Læs mere »Aspargessovs
God klassisk opskrift på en nem og hurtig aspargessovs. Her lavet med friske asparges, men kan også snildt laves på aspargessnitter fra dåse. Passer perfekt til enten kylling eller fisk.
Læs mere »Alfredo sauce / sovs
Opskrift på en lækker ostesauce der passer til alle typer pasta. Varier osten hvis du ønsker en anderledes smagsoplevelse.
Læs mere »