Nem opskrift på denne gamle spise af syltede grønne tomater.
Ingredienser
Antal personer: potion
Instruktioner
- Tomaterne ordnes og vaskes grundigt.
- Prik huller i tomaterne med en kødnål eller en gaffel, og kom dem i en gryde med sukker, eddike og krydderier.
- Lad det koge op ganske forsigtigt så de ikke sprækker og lad simre i 7-8 minutter.
- Skold sylteglasset med kogende vand og kom tomaterne.
- Kog lagen op og put atamonen i og hæld den op, så den dækker tomaterne, hvis der er for meget lage, så lad den koge ind så mængden passer.
- Luk glassene mens de er varme og lad dem stå i fire uger før der spises af dem.
- Et godt tip er ikke at bruge træredskaber til syltningen, da det vil forringe holdbarheden.
Del denne opskrift
Lækker opskrift som jeg vil prøve af ?
Tjek lige din tegnsætning, der kunne godt bruges et par,,, , mere ?
Ville se din opskrift på hjemmelavede pommes fritter, men desværre kommer hallo Fresh reklamen hen over en vigtig del. Så jeg kan desværre ikke læse opskriften.
Forøvrigt er hallo Fresh et fup firma, der bestemt ikke holder der, de lover. Og de bondefanger dig, og snyder med rabatterne ?.
Jeg ville personligt ikke anbefale dem.