Lækker opskrift på en mør, saftig kyllinge filet, lavet i ovn. Her serveret med en cremet sovs. Serveres eventuelt sammen med kogte kartofler og en lækker salat. Du kan og vælge at serverer den med ris.
Kyllingfilet i ovn med fløde timian sovs.
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Lækker mør kylling i en lækker flødesovs
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid | Ventetid |
35 minutter | 20 minutter |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
- Sæt ovnen på 200 grader.
- Varm olien på panden, og kom filetterne på, og brun dem på begge sider. Dette gøres bedst ved høj varme.
- Pil hvidløget, og hak det fint.
- Kom sennep, hvidløg, fløde og timian i en skål sammen med lidt salt og peber.
- Riv osten fint.
- Kom de brunede kyllinge filetter i et ildfast fad, og hæld fløde blandingen over.
- Hæld det revede ost over kyllingen.
- Sættes i ovnen i cirka 20 minutter.
- Serveres for eksempel med kogte kartofler og salat.
Del denne opskrift
fantastisk