Kyllingefrikadeller i ovn

Lækkert alternativ til normale frikadeller, disse er lidt mere fedt fattige, så derfor bliver disse krydret lidt ekstra, her bruger jeg hvidløg og persille, men man kunne også sagtens bruge andre ting, som for eksempel forårsløg, peberfrugter eller gulerødder.

(617) visninger.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Stemmer: 1
    Rating: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift!

    Kyllingefrikadeller i ovn
  • Danske frikadeller bliver det aldrig, men de er mindst lige så gode!
Potioner Tilberedningstid
4 personer 30 minutterKær

Ingredienser

Potioner: personer

Fremgangsmåde

  1. Pres hvidløget ud i kyllingen.
  2. Rør det godt sammen med salt og peber.
  3. Tilsæt et æg, havregryn og den hakkede persille.
  4. Rør det godt sammen til en lind fars og lad den hvile i 30 minutter i køleskabet.
  5. Sæt frikadellerne på en bageplade med en spiseske, og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter.
  6. Hold øje med at de ikke brænder på.

Del denne opskrift

3 kommentarer

  1. Rigtigt lækre..

  2. Rigtig lækre. Tilføjede lidt revet frisk ingefær.

  3. Fortjener at blive vendt i en lille kaldt fedtstof lige inden servering

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>