Brasede kartofler

Opskriften på lækre sprøde brasede kartofler, der kan bruges som tilbehør til for eksempel wienerschnitzler, eller en god dansk hakkebøf. Perfekt at lave dagen derpå, hvis du har en gang kogte kartofler i overskud fra dagen før.

(553) visninger.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Stemmer: 1
    Rating: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift!

    Brasede kartofler
  • Brasede kartofler er perfekte til at lave, ud af dine rester fra dagen før.
Potioner Tilberedningstid
4 personer 15 minutter

Ingredienser

Potioner: personer

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrælles og koges i ca. 20 minutter. Husk ikke at kog dem for meget, gerne så der er lidt bid i dem stadigvæk.
  2. Skær dem i passende stykker. Det bedste resultat opnåes, hvis kartoflerne har nået at afkøle før du bruger dem. Du kan også sagtens bruge kartofler fra dagen i forvejen.
  3. Brun smøret på panden, og vend kartoflerne i. Drys godt med salt på, og vend dem til de er sprøde og lysebrune.

Del denne opskrift

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>